Technopolis alkaa tukea Fincyclingiä

TP_LOGO_rgb

Technopolis on Helsingin pörssissä listattu toimistokiinteistöihin erikoistunut kiinteistöomistaja, operoija, kehittäjä ja palvelujen tarjoaja. Yhtiö toimii viidessä maassa ja 12 kau­pungissa. Sillä on 1 700 asiakasta ja sen tiloissa on työskentelee 47 000 henkilöä.

Technopolis on liittynyt Fincyclingin tukijoihin, sillä tukemalla toimintaamme Technopolis voi olla mukana edistämässä terveitä elämäntapoja ja nuorisourheilua.

Tämä on meille erinomainen mahdollisuus päästä tukemaan nuoria pyöräilijöitä ja auttamaan heitä kasvamaan urheilijoina. He ovat juuri siinä vaiheessa urheilu-uraa, jossa tehdään kauaskantoisia valintoja tulevaisuudesta – jatkaako urheilijana ja pyrkiä siinä maailman terävimpään kärkeen vai valita joku toinen ammatti.

-Keith Silverang, toimitusjohtaja, Technopolis

Lisätietoja Technopoliksen lehdistötiedotteesta.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.